Στους νικητές των GREAT TASTE AWARDS 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρναία 2/8/2022

Το μέλι βαμβάκι και η κρέμα φιστίκι είναι τα προϊόντα μας που ξεχώρησαν και πήραν βραβείο Great Taste 2022

Δοκιμασμένο από τους ειδικούς, τα προϊόντα μας βραβεύονται με Great Taste 1-star το 2022.

Η επιχείρηση μας ανακηρύχθηκε μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών τροφίμων και ποτών παγκοσμίως φέτος, λαμβάνοντας ένα εξαιρετικά Great Taste βραβείο για το μέλι βαμβάκι και ένα για την κρέμα φιστίκι.

Περισσότερα από 14.000 προϊόντα υποβλήθηκαν στην αυστηρή διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίας του διαγωνισμού. Τα δικά μας διακρίθηκαν στα πιο πολυπόθητα βραβεία τροφίμων και ποτών στον κόσμο.

Τι είναι το Great Taste;

Αναγνωρισμένο ως σφραγίδα αριστείας και αναζητούμενο ενεργά από τους λάτρεις του φαγητού και από τους λιανοπωλητές, το Great Taste, που διοργανώθηκε από το Guild of Fine Food, εκτιμά τη γεύση πάνω από όλα. Όλα τα προϊόντα για την κρίση έχουν περάσει από τυφλή γευστική δοκιμή. κάθε προϊόν αφαιρείται από τη συσκευασία του, ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί, πριν μπει σε μια ισχυρή, πολυεπίπεδη διαδικασία κρίσης.

Φέτος, οι δοκιμές διεξήχθησαν σε 90 ημέρες σε δύο τοποθεσίες κριτών (Ντόρσετ και Λονδίνο) με μια επιτροπή περισσότερων από 500 κριτών. Η φετινή σειρά παρουσίασε προϊόντα τροφίμων και ποτών που υποβλήθηκαν από 110 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο.

Ο
Αργύριος Γεωργάκας δηλώνει «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κερδίσουμε δυο βραβεία Great Taste για το μέλι βαμβάκι μας και την κρέμα φιστίκι. Έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή και είμαι τόσο περήφανος που προσθέτω το εμβληματικό μαύρο και χρυσό λογότυπο Great Taste στην ετικέτα των προϊόντων μας.

Το μέλι Γεωργάκα ξεκινώντας από το σπίτι του παππού μου κυριολεκτικά γεννήθηκε από μια οικογενειακή κληρονομιά, οπότε το να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα και να βραβευόμαστε κάθε χρόνο είναι απλά υπέροχο.

Το να αναγνωριζόμαστε κάθε χρόνο στο Great Taste σημαίνει τόσα πολλά για ανεξάρτητους παραγωγούς όπως εμείς, καθώς κάνει όλη τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα να αξίζει τον κόπο!

Το Great Taste είναι η πιο αναγνωρισμένη διάκριση για γεύση και ποιότητα στον κόσμο των τροφίμων και των ποτών, επομένως είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη!

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο honeygeorgaka.com

ARGYRIOS GEORGAKAS