Στους νικητές των GREAT TASTE AWARDS 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Am 08.02.2022

Το μέλι βαμβάκieben _ _

Great Taste 1-Stern 2022.

Η επιχείρηση μας ανακηρύχθηκε μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών τροφίμων και ποτών παγκοσμίως φέτος, λαμβάνοντας ένα εξαιρετικά Great Taste βραβείο για το μέλι βαμβάκι και ένα για την κρέμα φιστίκι.

Περισσότερα από 14.000 προϊόντα υποβλήθηκαν στην αυστηρή διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίασ & ässes τ & ässes sich ider φiesen φ & ässes φ & airsesenύ & ässlich. .

Τι είναι το Toller Geschmack;

Αναγνωρισμένο ως σφραγίδα αριστείας και αναζητούμενο ενεργά από τους λάτρεις του φαγητού και από τους λιανοπωλητές, το Great Taste, που διοργανώθηκε από το Guild of Fine Food, εκτιμά τη γεύση πάνω από όλα. . κάθε προϊϊν αφαιρείται απomat τη συκευασία του, ώστε να μην μπορεί ° μ μles iges η & iges η μles iges ν & iges σ μles ν ν & iges σ μles σ & μles σ & μles σ & μles σ & μles.

" Η φετινή σειρά παρουσίασε προϊϊντα τροφίμων και ποτών πουποβλήθηκαν από 110 δι & iges έέέέέέώond ώώώώώond ώώώώώond ώώώώώώond αώώώώond ωώώώώond ωώώώώond ωώώώώond κώώώ &;

Ο
Αργύριος Γεωργάκας δηλώνει «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κερδίσουμε δυο βραβεία Great Taste για το μέλι βαμβάκι μας και την κρέμα φιστίκι. "

Το μέλι Γεωργάκα ξεκινώντας από το σπίτι του παππού μου κυριολεκτικά γεννήθηκε από μια οικογενειακή κληρονομιά , οπότε το να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα και να βραβευόμαστε κάθε χρόνο είναι απλά υπέροχο.

Το να αναγνωριζόμαστε κάθε χρόνο στο Great Taste σημαίνει τόσα πολλά για ανεξάρτητους παραγωγούς όπως εμείς, καθώς κάνει όλη τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα να αξίζει τον κόπο!

Το Great Taste είναι η πιο αναγνωρισμένη διάκριση για γεύση και ποιότητα στον κόσμο των τροφίμων και των ποτών, επομένως είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη!

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο honeygeorgaka.com

ARGYRIOS GEORGAKAS